LV PROPERTY SOLUTIONS

Makelaardij en Beheer Amstelveen en omgeving

Aankoop & Verkoop

Aankoop 

Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven. Bent u op zoek naar een appartement of woonhuis? LV Property Solutions Makelaardij en Beheer is de aankoopmakelaar die u helpt met het vinden van de juiste woning. Wij kijken samen met u naar uw wensen en gaan op zoek naar een passende woning. Dit is mogelijk in de vorm van volledige- of deeldienstverlening. 

Bij volledige dienstverlening begeleiden wij u van het vaststellen van uw woonwensen tot het tekenen van de leveringsakte bij de notaris. De volgende zaken komen hierbij aan de orde:  

  • Vaststellen van uw woonwensen
  • Woningen selecteren
  • Bezichtigingen inplannen
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Ontwikkelen aankoopstrategie
  • Onderhandelingen voeren namens u
  • Begeleiding koopakte
  • Voorinspectie
  • Begeleiding bij tekenen leveringsakte 


Bij deeldienstverlening bepaalt u geheel zelf van welk van onze diensten u gebruik wilt maken. Maak gerust een afspraak of vul ons contactformulier in en u ontvangt van ons een vrijblijvend advies of een passende offerte van ons makelaarskantoor!   

Verkoop 

In deze tijd zijn alle actuele factoren die de waarde van uw woning bepalen belangrijk. Een goed en betrouwbaar advies is daarom van groot belang. Bent u op zoek naar een makelaar voor de verkoop van uw appartement of woonhuis, dan is LV Property Solutions Makelaardij en Beheer de juiste makelaar. Door onze jarenlange ervaring als makelaar met het aan- en verkopen en verhuren van woningen in uw regio kennen we de woningmarkt als geen ander. Ons makelaarskantoor helpt u om de uw woning zo goed mogelijk te verkopen.   

Naast het geven van een waardebepaling geven wij ook een vraagprijsadvies en doen aanbevelingen voor verkoopbevorderende aanpassingen aan uw woning. Hiervoor rekenen wij u geen kosten en verplichten wij u tot niets! Mocht u besluiten om ons als verkopend makelaar in te schakelen zullen wij er alles voor doen om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen.  

Heeft u Nationale Hypotheek Garantie afgesloten? Wij begeleiden u daarbij en vertellen u precies wat er moet gebeuren om daarvoor in aanmerking te komen.  

Ook zijn wij als makelaarskantoor buiten Amstelveen en Amsterdam zeer actief! (o.a. Uithoorn, Mijdrecht, Aalsmeer, Kudelstaart, De Kwakel, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Landsmeer)

Vraag hier uw gratis waardepaling aan!

E-mailen
Bellen