LV PROPERTY SOLUTIONS

Makelaardij en Beheer Amstelveen en omgeving

Aanhuur & Verhuur

Aanhuur

Neem ons mee als aanhuurmakelaar. Met uw voorkeur voor ligging, reistijd en faciliteiten maken wij een zoekprofiel en plannen  bezichtigingen in. Wij gaan u een advies geven over de te huren woonruimte, bespreken de huurprijs en bekijken de kleine lettertjes voor u! Het contract en alle administratieve zaken worden gecontroleerd zodat u met een gerust hart kunt gaan wonen.

Verhuur

Als u eigenaar bent van een of meerdere woningen helpen wij u graag bij de (tijdelijke) verhuur. Samen stellen wij een plan van aanpak op en geeft u aan waar wij u mee kunnen helpen! Dat kan zijn van het zoeken van huurders tot het innen van de huur. Reparaties, onderhoud en contracten, wij regelen het graag voor u!

Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of per telefoon.

Personeelshuisvesting 

Huisvesting door LV Property Solutions ontzorgt! Wij gaan op zoek naar passende woonlocaties voor uw personeel. Indien gewenst voeren we ook intensieve controle uit op de bewoning en accommodaties om probleemsituaties te voorkomen.  

Wij kunnen voor schoonmaakploegen en technisch personeel zorgen om de bewoning vlekkeloos te laten verlopen. LV Property Solutions denkt graag met u mee voor een goede oplossing!   

Ook zijn wij als makelaarskantoor buiten Amstelveen en Amsterdam zeer actief! (o.a. Uithoorn, Mijdrecht, Aalsmeer, Kudelstaart, De Kwakel, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Landsmeer)

Voor al uw vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

 

E-mailen
Bellen